Bolti eladó, értékesítő állás Nyíregyházán a Kerékpáros szaküzletünkben, teljes körű betanítással.

Cégünknél kedves, megértő és segítőkész vezetők és munkatársak várnak. Nekünk fontos, hogy a cég céljainak elérése mellett Te is meg tudd valósítani egyéni terveidet, ezért folyamatosan támogatunk és biztosítunk továbbképzéseket és előrelépési lehetőséget.

responsive web templates

Fontos, hogy képes legyél hatékonyan elvégezni a dolgokat és tudd, hogyan tervezz, szervezz és ütemezz, hogy teljesítsd a posztod. Kihívásként minden alkalommal a legmagasabb szintű szolgáltatást kell nyújtanod az ügyfeleknek.


Ez egy gyors tempójú, teljesítményorientált munkahely, ahol elvárjuk, hogy hajlandó legyél folyamatosan tanulni, és amit csinálsz, abban legyél precíz és felelősségteljes.
Rendelkezz felhasználói szintű számítógépes ismerettel. Szeresd a kihívásokat és a sok munkát.


Amiért jó nálunk dolgozni?

  • Határozatlan idejű bejelentett munkaviszonyt biztosítunk.
  • Ingyenesen használhatod a vállalati fitnesz termünket és szaunánkat.
  • Vállalati kerékpárt biztosítunk.
  • Országosan elismert, stabil hátterű cég vagyunk.
  • Kávé és nasi bárunkban korlátlanul fogyaszthatsz.
Kezdetben 146.000 Ft havi nettó kereset adunk, amit haza vihetsz, de betanulásod után fizetésed egyből havonta több lesz nettó 20.000 Ft-al (heti 40 órában). Ha Te már rendelkezel értékesítői múlttal, úgy természetesen Te már a magasabb bérrel 166.000 Ft havi nettóval fogsz kezdeni. Természetesen amennyiben jogosult vagy bármilyen családi kedvezményre, azt is biztosítjuk számodra. Célunk, hogy Te többet keressél, ezért teljesítménytől függően, akár 246.000 Ft nettó fizetést is megkereshetsz. Munkavégzés ideje emberi időpontban reggel 09:00-tól, nálunk nincsenek váltott műszakok.

Feladatok

  • Vevőknek kerékpár és alkatrészek értékesítése, igényeik maximális kielégítése, nem csak eladás, hanem értékesítés, új megrendelések generálása, új termékek bemutatása.
  • Az eladással kapcsolatos adminisztrációs feladatok elvégzése.

ELVÁRÁS: középfokú végzettség ELŐNY: kereskedelemben szerzett gyakorlat

Munkatársaink mondták

Itt még több valós munkatársi és vásárlói véleményt találsz: Pozitív vélemények.

Számomra fontos, hogy egy munkahely stresszmentes, barátságos legyen, lehetõségem legyen a fejlõdésre és megbecsüljenek. Örülök, hogy megtaláltam mindezt Öcsinél (KerékpárGuru), ahol nem érzem kényszernek reggelente a felkelést, hogy be kell jönnöm dolgozni, így itt ki tudok teljesedni. Szeretem az itteni családias légkört. Nyíltan tudok velük beszélni bármirõl, nincs bennem félsz a vezetõséggel szemben. Meg van a feladat köröm, de van szabad kezem, és nem robotként kell dolgoznom. Éreztetik velem, hogy teljes jogú tagja vagyok a csapatnak. Nem vagyok határok közé szorítva, sem bekorlátozva.

Ha esetleg hibázok nem csesznek le, nem éreztetik, hogy elrontottam valamit, hanem együtt, közösen helyrehozzuk azt. Tetszik, hogy közvetlenek és egyenrangú félként kezelnek minden munkatársat. Kölcsönös a bizalom mindkét oldalról.
Olyan dolgokat tanultam itt, amit teljesen más területen is tudok kamatoztatni majd. Szerintem Öcsi a problémákat nagyon jól kezeli, ami számomra példa értékû. Mióta itt dolgozok rájöttem, hogy jól tudok csapatban dolgozni! :) 

Betty  Adminisztrátor

"Mit szeretek a KerékpárGuruban? Röviden mindent! :) Még sosem feküdtem le úgy, hogy "Jaj, másnap már megint dolgozni kell mennem?" A munkaidő jó hangulatban telik, mindig jut idő egy kis nevetésre is. Odafigyelünk egymásra, folyamatosan segítjük egymás munkáját és nem hátráltatjuk. Korábban még soha nem volt ilyen munkahelyem, ahol ennyire remekül éreztem volna magam, mint itt. Imádom a légkört, mert nagyon kedves a vezetőség is és nem alkalmazottként tekintenek ránk, hanem barátként. Bármilyen helyzetben számíthatok rájuk. Érdekli őket a hogylétünk, és ha valamit látnak rajtunk, egyből elhangzik a kérdés: "Tudok valamit segíteni?" Megnyugtat a tudat, hogy a vezetőséghez bármikor bizalommal fordulhatok."

Gyöngyi  Adminisztrátor

"Imádok itt lenni, mert a Kollégáimban barátokra leltem. Mi csapatként számítunk egymásra, segítjük egymás munkáját és nálunk a dicséret is mindennapos. A Vezetőség hozzáállása kiváló, a gyakorlati tudásra fektetik a hangsúlyt, és tanítják a Kollégákat is. Itt nincs hierarchia, mi egyenlő kollégaként tekintünk egymásra. Stresszmentes környezetben, nyugodtan végezhetem a munkámat, nem kell a hibázás lehetőségétől tartanom. Nem érzem azt, hogy kötve lennék, nem várom görcsösen a munkaidő végét. Tudom, hogy ha valami problémám van, akkor megértőek. Szeretek itt dolgozni, számomra ez a munkahely a "második otthonom". Minden reggel mosolyogva járok be dolgozni.

Edit  webshop aszisztens

Végre megtaláltam azt a munkahelyet, ahol igazán szeretek lenni. A vezetőség hozzáállása különleges, mindenre megoldást talál. Nem cseszegeti a munkatársakat, hanem segít minket. A jó munkát megdicséri és visszajelzést ad, ami inspirál hogy még jobban dolgozzak. Minden nap imádok bejönni dolgozni úgy, hogy nincs gyomorgörcsöm! A munkatársi Mentor programnak köszönhetően, fejlődhetek és előreléphetek. Láthatóan érdekli a vezetőséget, hogy mi van a munkatársakkal. Azért is szeretek itt dolgozni, mert a munkatársak is aranyosak. Édes anyukámnak is mondtam múltkor: rendesen várom, hogy mehessek be dolgozni :)"

Alexa  Adminisztrátor

Nálunk hosszú távra tudsz tervezni mert:

Magyar családi vállalkozás

Kerékpárosoknak már 25 éve a személyes igényeket figyelembe véve kedves, gyors, segítőkész törődést adunk. A folyamatosan elérhető szervizzel biztonságot nyújtunk. 

Piacvezetők vagyunk

Magyarország 3. legnagyobb lélekszámú megyéjének vagyunk piacvezető kerékpáros cége. 

Mobirise

Több mint 2.5 M megtekintés

Több mint 13.500 YouTube feliratkozóval és 2.5 Millió megtekintéssel, Magyarország kerékpáros szakértőjének tartanak.

Többszörös Ország boltja

Többszörös Ország boltja I. helyezettjei vagyunk, Béres Alexandra Fitnesz Világbajnok elismerésével. 


Mi a pozitív motiválás hívei vagyunk. Az eredményes munkát nem fenyegetéssel és megfélemlítéssel, hanem célkitűzéssel, támogatással, megbecsüléssel, kellemes munkakörnyezettel, jó csapattal és jutalmazással igyekszünk elérni!


Nagy álmaink, küldetésünk van, és olyan embert keresünk, aki támogat bennünket elérni ezeket, egyik lépésről a másikig.
Ha úgy gondolod, sikeres lehetsz ebben a munkakörben és képes vagy elérni a szükséges eredményeket, akkor gyere be még ma személyesen, és hozz magaddal fényképes önéletrajzot vagy küld el email címünkre: info@kerekparguru.hu


A fényképes önéletrajzban a következők is legyenek feltüntetve:

  • A munkavégzés helyének pontos ideje: év és hónap, tól – tólig
  • A szakmai tapasztalatban leírt munkahelyi feladatok leírása, lépésről – lépésre, részletezve
  • Az összes munkahely feltüntetése, akkor is ha munkavállalói kiskönyvvel, szövetkezettel, stb voltál bejelentve.

Jelentkezés és munkavégzés helye: KerékpárGuru (Örökös Kerékvár) 4400 Nyíregyháza Szalag út 33 sz. (Örökösföld buszvégállomás). Hétfő-Péntek: 9h – 18h Szombat: 9h-13h
Munkába állás kezdete: azonnal vagy lehetőség szerint.

Ha kérdésed van, vagy egyszerűbb megoldásként Facebook messengeren jelentkeznél, akkor itt megteheted: https://www.facebook.com/kerekparguru/ 

Varga József Öcsi
Cégvezető – alapító

Mobirise
Szeretnél egy sikeres fiatalos lendületes csapat tagja lenni?
Itt a lehetőség!
Csatlakozz még ma!
Legyél te is "Guru"Címünk
KERÉKVÁR-KERÉKPÁRGURU

4400 Nyíregyháza, Szalag út 33. (Örökösföld, buszvégállomás)

Elérhetőségek

Email:  info@kerekparguru.hu  
Telefon: 06-42-411-608
Mobil: 06-70-363-3742