free web creation software

Bolti eladó állás Nyíregyházán

Vágysz egy gyomorideg és stresszmentes munkahelyre ahol elismernek és jutalmaznak? 


Ha szeretnél kedves, megértő és segítőkész vezetőkkel, munkatársakkal dolgozni, akikkel könnyű kijönni és nem a rivalizálásról szól az élet, akkor ne habozz, jelentkezz még ma, egy vidám csapatba.


Nekünk fontos, hogy a cég céljainak elérése mellett Te is meg tudd valósítani egyéni terveidet, ezért teljeskörű betanításodat vállaljuk, folyamatosan támogatunk és biztosítunk szakmai, valamint hatékonyságnövelő továbbképzéseket és előrelépési lehetőséget.


Mit nyersz velünk?

 1. Folyamatos szakmai fejlődést elérve ezzel versenyképes fizetés és előrelépési lehetőséget, hogy meg tudd valósítani magán céljaid
 2. Megbecsülünk, egyéni terveid támogatjuk                                                                                                 
 3. Kényelmes, modern, jól felszerelt munkakörnyezetet nyújtunk
 4. Biztos, hosszútávú munkalehetőséget, hogy ne kelljen aggódnod a jövőd miatt
 5. Szolgáltatásban igényes cégvezetést, hogy stabil lehess a munkádban
 6. Jó csapatot, kalandos kirándulásokat, különleges tréningeket, hatalmas bulikat
 7. Az itt megszerzett belsős képzéssel az élet más területein is sikereket érhetsz el, ami túlélés támogató lesz a jelenre és jövődre nézve

Mi a pozitív motiválás hívei vagyunk. Az eredményes munkát nem fenyegetéssel és megfélemlítéssel, hanem célkitűzéssel, támogatással, megbecsüléssel, kellemes munkakörnyezettel, jó csapattal és jutalmazással igyekszünk elérni!


Elvárások

Amit elvárunk tőled, hogy legyél hajlandó tanulni, és amit csinálsz abban legyél precíz és felelősségteljes. Rendelkezz felhasználói szintű számítógépes ismerettel, valamint szeresd a kihívásokat és a sok munkát.
A kemény elvárásaink mellé szinte felsorolhatatlan sok előny és megbecsültség jár, ezért cserében jól kell végezned a rád bízott feladatokat, néha még zárás után is bent kell maradnod, sokat kell tanulnod akár munkaidőn kívül is, csak akkor jelentkezz, ha profi szeretnél lenni a siker érdekében!

Feladatok


Kerékpárok,  kerékpár alkatrészek értékesítése, és az ezzel kapcsolatos adminisztrációs munkák.

Munkatársaink mondták

Itt még több valós munkatársi és vásárlói véleményt találsz:Pozitív vélemények.

Számomra fontos, hogy egy munkahely stresszmentes, barátságos legyen, lehetõségem legyen a fejlõdésre és megbecsüljenek. Örülök, hogy megtaláltam mindezt Öcsinél (KerékpárGuru), ahol nem érzem kényszernek reggelente a felkelést, hogy be kell jönnöm dolgozni, így itt ki tudok teljesedni. Szeretem az itteni családias légkört.

Nyíltan tudok velük beszélni bármirõl, nincs bennem félsz a vezetõséggel szemben. Meg van a feladat köröm, de van szabad kezem, és nem robotként kell dolgoznom. Éreztetik velem, hogy teljes jogú tagja vagyok a csapatnak. Nem vagyok határok közé szorítva, sem bekorlátozva.

Ha esetleg hibázok nem csesznek le, nem éreztetik, hogy elrontottam valamit, hanem együtt, közösen helyrehozzuk azt. Tetszik, hogy közvetlenek és egyenrangú félként kezelnek minden munkatársat. Kölcsönös a bizalom mindkét oldalról.

Olyan dolgokat tanultam itt, amit teljesen más területen is tudok kamatoztatni majd. Szerintem Öcsi a problémákat nagyon jól kezeli, ami számomra példa értékû. Mióta itt dolgozok rájöttem, hogy jól tudok csapatban dolgozni! :)

A változatos munka mellett alkalmam van a fejlõdésre és elõrelépésre. Ha valamit jól csinálok, azt elismerik, ami sajnos nem minden munkahelyen volt így.
Pl.: 1 hétre elkéredzkedtem nyaralni rövid idõn belül, váratlanul. A rengeteg munka ellenére a vezetõség (Öcsi, Erika, Angi) elengedett engem, sõt õk maguk helyettessítettek, kedvemben járva, hogy ezzel elismerjék az eredményes munkámat. Mindez engem motivált egy még jobb teljesítményre, ezért is szeretek itt dolgozni.

Szerintem, hogy bárki rájöjjön, mi mindenre lehet képes, és milyen rejtett adottságai vannak, ahhoz kell egy jó vezetõség, egy jó csapat aki/ami ezt kihozza belõle... :)

Betti
Adminisztrátor

"Mit szeretek a KerékpárGuruban? Röviden mindent! :) Még sosem feküdtem le úgy, hogy "Jaj, másnap már megint dolgozni kell mennem?" A munkaidő jó hangulatban telik, mindig jut idő egy kis nevetésre is. Odafigyelünk egymásra, folyamatosan segítjük egymás munkáját és nem hátráltatjuk. Korábban még soha nem volt ilyen munkahelyem, ahol ennyire remekül éreztem volna magam, mint itt. Imádom a légkört, mert nagyon kedves a vezetőség is és nem alkalmazottként tekintenek ránk, hanem barátként. Bármilyen helyzetben számíthatok rájuk. Érdekli őket a hogylétünk, és ha valamit látnak rajtunk, egyből elhangzik a kérdés: "Tudok valamit segíteni?" Megnyugtat a tudat, hogy a vezetőséghez bármikor bizalommal fordulhatok."

Gyönygi
Adminsiztrátor

"Imádok itt lenni, mert a Kollégáimban barátokra leltem. Mi csapatként számítunk egymásra, segítjük egymás munkáját és nálunk a dicséret is mindennapos. A Vezetőség hozzáállása kiváló, a gyakorlati tudásra fektetik a hangsúlyt, és tanítják a Kollégákat is. Itt nincs hierarchia, mi egyenlő kollégaként tekintünk egymásra. Stresszmentes környezetben, nyugodtan végezhetem a munkámat, nem kell a hibázás lehetőségétől tartanom. Nem érzem azt, hogy kötve lennék, nem várom görcsösen a munkaidő végét. Tudom, hogy ha valami problémám van, akkor megértőek. Szeretek itt dolgozni, számomra ez a munkahely a "második otthonom". Minden reggel mosolyogva járok be dolgozni.

Edit
Webshop aszisztens

Végre megtaláltam azt a munkahelyet, ahol igazán szeretek lenni. A vezetőség hozzáállása különleges, mindenre megoldást talál. Nem cseszegeti a munkatársakat, hanem segít minket. A jó munkát megdicséri és visszajelzést ad, ami inspirál hogy még jobban dolgozzak. Minden nap imádok bejönni dolgozni úgy, hogy nincs gyomorgörcsöm! A munkatársi Mentor programnak köszönhetően, fejlődhetek és előreléphetek. Láthatóan érdekli a vezetőséget, hogy mi van a munkatársakkal. Azért is szeretek itt dolgozni, mert a munkatársak is aranyosak. Édes anyukámnak is mondtam múltkor: rendesen várom, hogy mehessek be dolgozni :)"

Alexa
Adminisztrátor

Nálunk hosszú távra tudsz tervezni mert:

Családi vállalkozás

Magyar családi vállalkozásként 24 éve környezetbarát kultúrát teremtünk, ahol a kerékpár az életünk részeként örömöt és egészséget hoz.    

Szaktekintély vagyok

Több mint 11.900 YouTube feliratkozóval és 2.107.694 megtekintéssel Magyarország legismertebb szaktekintélyként tartanak számon.  

Mobirise

Piacvezetők vagyunk

Magyarország 3. legnagyobb lélekszámú megyéjének vagyunk piacvezető kerékpáros cége.

Ország boltja 2017, 2018

Megnyertük az Ország boltja népszerűségi díj I. helyét. Béres Alexandra Fitnesz Világbajnok elismerésével.


A hatékonyság érdekében fontos szerepet tulajdonítunk a munkatárs felvételnek. Így a későbbiekben is a szaktudás mellett figyelmet fordítunk az emberi tulajdonságokra is, amelyek szükségesek a csapatba illeszkedéshez és a folyamatos magas szintű termelés előállításához.


Munkavégzés helye: KerékpárGuru (Örökös Kerékvár) 4400 Nyíregyháza Szalag út 33 sz. (Örökösföld buszvégállomás)
Munkaidő: főállás Hétfő-Péntek: 9h – 18h Szombat: 9h-13h 
Munkába állás kezdete: azonnal vagy lehetőség szerint


Jelentkezés: amennyiben képesnek érzed magad e munkakör betöltésére, akkor gyere be még ma személyesen a munkavégzés helyére (H-P 9h-18h; Szo 9h-13h között) és hozz magaddal önéletrajzot és motivációs levelet, melyben válaszold meg a következő kérdéseket:

 • Mi fogott meg a hirdetésünkben, azaz miért akarsz nálunk dolgozni?
 • Mi az erősséged a munkádon belül?
 •  Mi az, ami igazán motivál?
 • Mik a 3 legfontosabb elvárásod a munkáltatóddal szemben, hogy ott hosszú távon tervezz?

Ha bejössz személyes, akkor próbálj meg nem izgulni :).
Majd meglátod itt megértés és kedvesség vár.
Sikeres pályázást kívánok! 

Varga József Öcsi 
Cégvezető – alapító 

Szeretnél egy sikeres fiatalos lendületes csapat tagja lenni?

Itt a lehetőség!

Csatlakozz még ma!

Legyél te is "Guru"

Címünk:

Kerékvár
4400 Nyíregyháza                     
Szalag út 33

Kapcsolat

Email: info@kerekparguru.hu
Phone: 06-70-363 3742