Eladói állás Nyíregyháza, értékesítő állás teljes körű betanítással.

Helló! De jó, hogy itt vagy! Egy saját tervezésű prémium kerékpár márkát indítottunk útjára Európában. Ettől a kerékpártól tátva maradt az ember szája. 🙂 Ezzel a munkakörrel kiemelt szerephez juthatsz.

Cégünknél kedves, megértő és segítőkész vezetők és munkatársak várnak. Nekünk fontos, hogy a cég céljainak elérése mellett Te is meg tudd valósítani egyéni terveidet, ezért folyamatosan támogatunk és biztosítunk továbbképzéseket és előrelépési lehetőséget.

Fontos, hogy képes legyél hatékonyan elvégezni a dolgokat és tudd, hogyan tervezz, szervezz és ütemezz, hogy teljesítsd a posztod. Kihívásként minden alkalommal a legmagasabb szintű szolgáltatást kell nyújtanod az ügyfeleknek.

Amit elvárunk – eladói állás Nyíregyháza

Ez egy gyors tempójú, teljesítményorientált cég, ahol elvárjuk, hogy hajlandó legyél tanulni, és amit csinálsz, abban legyél precíz és felelősségteljes. Szeresd a kihívásokat, a sok és változatos munkát. Rendelkezz felhasználói szintű számítógépes ismerettel és középfokú végzettséggel.

Amit adunk – értékesítő állás, eladói állás Nyíregyháza

✅ Saját fitness terem és szauna használat
✅ Vállalati kerékpár
✅ Határozatlan idejű bejelentett munkaviszony
✅ Heti 40 óra munkaidő 9h – 18h (ebédidővel)
✅ Kezdő alapfizetés bruttó 296.400 Ft/hó + jutalmazással*, bónusszal* bruttó
400.000 Ft/hó. Ebből levonásra kerülnek a járulékok és az adó. Amennyiben nincsen semilyen adókedvezményed, (például családi adókedvezmény), akkor alapfizetésként nettó 197.106 Ft/hó + jutalmazással*, bónusszal* nettó 266.000 Ft/hó marad a zsebedben.

*Jutalmazás, bónusz: olyan juttatás, amely munkabérnek
minősül, és célja a munkateljesítmény elismerése. Jutalmazzuk pl. a
pontosságot, a példás, más munkavállalókat motiváló hozzáállást, az
egyéni teljesítményt. Arra szolgál, hogy plusz motivációt nyújtson.
✅ Ha később beteljesedve érzed ezt a posztot és szeretnél tovább lépni, a
lehetőség adott, hisz saját gyártású prémium minőségű Európai kerékpár
márkát indítottunk el.

Főbb feladatok – bolti eladó állás Nyíregyháza

✅ Kerékpár és alkatrészek értékesítése
✅ Új megrendelések generálása
✅ Adminisztráció, kasszázás, számlázás, felmérés

✅ Kerékpár folyamatos rendszerezése és pakolása végett, elsősorban férfiak jelentkezését várjuk
✅ Raktárkészlet figyelés, utánrendelés

✅ A vásárlói megrendelések beérkezésének figyelése, iktatása és továbbítása és az ezzel kapcsolatos teljes logisztikai feladatok (áru kikészítése, termék csomagolás, fuvarszervezés)

Menni fog! Bízz magadban és a könnyen elsajátítható belsős képzésünkben. Nálunk lehetsz valaki! Lehetsz kreatív, lehetsz alkotó. Építsük együtt a Te jövődet is! Ez az értékesítő állás, eladó állás Nyíregyháza frekventált helyén rád vár!

Kik vagyunk?

✅ ORSZÁG BOLTJA I. HELYEZETT.
Közönségszavazat alapján többszörös Ország boltja I. helyezett
✅ 4 SZINTES EURÓPAI SZINTŰ KERÉKPÁRÜZLET, 1995 ÓTA
Biztos alapokon álló Barátias Magyar családi vállalkozás
✅ 4.9 CSILLAGOS 500 VÉLEMÉNY
Több mint 500 db 4.9 csillagos nyilvános, valós KerékpárGuru Google vélemény. Nézz utánunk: ide kattintva
✅Ismerd meg a Cégvezetőt Varga József Öcsit akivel együtt fogsz dolgozni:
https://www.tiktok.com/@kerekparguru
https://www.youtube.com/channel/UCA849tq6WznKFDdsVTGr2Dw

Rólunk mondták:

“Stresszmentes, barátságos, lehet fejlődni és megbecsülnek. Nem érzem kényszernek, hogy dolgozni kell. Szeretem a családias légkört. Nyíltan tudok velük beszélni bármirõl, nincs bennem félsz a vezetõséggel szemben. Éreztetik, hogy teljes jogú tag vagyok. Ha hibázok nem csesznek le, nem éreztetik, hogy elrontottam valamit, hanem közösen helyrehozzuk. Egyenrangú félként kezelnek minket.” Juhász B.

„Itt sosem feküdtem le, hogy jaj másnap már megint dolgozni kell. A munkaidő jó hangulatban telik, mindig jut idő egy kis nevetésre is. Folyamatosan segítjük egymás munkáját és nem hátráltatjuk. Imádom a légkört, nagyon kedves a vezetőség is, nem alkalmazottként tekintenek ránk, hanem barátként. Bármilyen helyzetben számíthatok rájuk. Érdekli őket a hogylétünk. Megnyugtat a tudat, hogy a vezetőséghez bizalommal fordulhatok.” Konkoly Gy.

“Imádok itt lenni mert barátokra leltem. Itt a dicséret mindennapos, a vezetőség hozzáállása kiváló. Gyakorlati tudásra helyezik a hangsúlyt és tanítják a kollégákat. Stresszmentesen, nyugodtan végezhetem a munkámat. Tudom, hogy ha valami problémám van, akkor megértőek. Szeretek itt dolgozni, ez a második otthonom.” Juhász E.

“Végre megtaláltam azt, ahol igazán szeretek lenni. A vezetőség hozzáállása különleges, mindenre megoldást talál. Nem cseszeget, hanem segít, és a munkatársak is aranyosak. A jó munkát megdicséri és visszajelzést ad. Mindig imádok bejönni dolgozni úgy, hogy nincs gyomorgörcsöm! Fejlődhetek és előreléphetek. Érdekli a vezetőséget, hogy mi van a munkatársakkal.” Alexa

Jelentkezés menete eladói állásra Nyíregyházán

✅ Jelentkezés és munkavégzés helye: Nyíregyháza, Szalag út 33 sz. Kerékvár (KerékpárGuru) kerékpárüzlet H-P: 9h–18h között.
✅ Munkába állás kezdete azonnal vagy lehetőség szerint.
✅ Jelentkezz fényképes önéletrajzzal személyesen vagy e-mailben: szellobtva@gmail.com

Ha szimpatikusnak találsz minket gyere be még ma hozzánk! Kérdésed van? Hívj minket, örömmel segítünk: 06703633742

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]