Kerékpárvásárlás előtt állsz, de fogalmad sincs merre indulj ?

Eleged van, hogy túl kevés információ áll rendelkezésedre? A technikai paraméterek nem segítenek, inkább elbizonytalanítanak? Nem bízol a leírásokban és félsz, hogy nem azt kapod, amit rendeltél?


Hero Image

Manapság számos típust és márkát különböztethetünk meg, így érthető, ha laikusként teljesen elvesztél a kínálatban. Bizonyára rengeteg kérdésed van, melyekre egy rövid leírásból nem kapsz választ. Arról nem beszélve, hogy az a kerékpár, amely az egyik embernek beválik, másnak lehet, hogy rossz választás. Nem szeretnél rizikózni? Azt kívánod, bárcsak valaki “lefordítaná” a szakmai jellemzőket úgy, hogy könnyedén dönthess?

Mit szólnál, ha megcserélnénk a folyamatot és nem te keresnéd az ideális kerékpárt, hanem mi segítenénk megtalálni az igényeidnek megfelelőt?

Tanácsadást kérek
service

Ha leegyszerűsítheted a kerékpárvásárlást, miért ne tennéd meg?

Ismerd meg a KerékpárGurut. 1995-ben kezdtük családi vállalkozásként és máig is töretlenül azon vagyunk, hogy segítsük a kerékpárosokat. Számos webáruházunk mellett van egy közel
800 m²-es, 4 szintes épületünk Nyíregyházán, melyben kerékpár szaküzlettel és szervizeléssel várunk!

Mi azt valljuk, hogy minden nehezebb, ha nem áll rendelkezésedre elegendő információ. Nem kell, hogy te legyél a kerékpárok szakértője, elég ha tudod, hogy hol érdemes segítséget kérni!
INGYENES tanácsadásunkkal az a célunk, hogy minden igényedet megoszd velünk, mi pedig a számodra tökéletes kerékpárt ajánljuk neked! Mindez pedig már csak egy lépés!

SZERETNÉK INGYENES TANÁCSADÁST!

Előnyeink, garanciánk:

Tudtad? A kerékpárok gyári csomagolása 95%-ban nem tartalmazza az első kereket, kormányt, és pedált, így a vásárlónak kell a felsorolt részeket összeállítania. Az első kerék betétel nem nehéz, viszont sokaknak problémát okozott. Például, ha nincs középre állítva a kerék, a fék súrolni fog. Valamint a kormány felhelyezése is jelenthet bonyodalmat. Éppen ezért, mi kimondottan rendeltünk egy különleges kartonpapír szoknyát, melyben benne van az első kerék és a kormány is, így a vásárlónak tényleg nagyon könnyű dolga van!

 • ✅ Kerékpárjainkat ingyenesen beállítva küldjük és ingyenesen szállítjuk házhoz
 • ✅ Hatalmas választék kicsiknek és nagyoknak
 • ✅ Garanciális háztól-házig szerviz oda-vissza szállítással minden kerékpárra
 • ✅ 40 napos cseregarancia
 • ✅ 32 videó a kerékpár legfőbb tudnivalóiról
 • ✅ Személyre szabott kerékpár - Nem találod a megfelelőt? Elkészítjük neked!
 • ✅ Négyszeres “Az Ország Boltja” nyertes 2017-2020
 • ✅ Különleges csomagolás, mely lehetővé teszi a kerékpárok első kerékkel és kormánnyal való házhozszállítását!
 • “Nem bántam meg, hogy a kerékpár vásárlásnál titeket választottalak. Szakértő, figyelmes, segítőkész, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom a "kerékpárguru-t".”

  author
  Pajer Csaba
  Értékelése
  ( 7 Reviews )

  “Nagyon örülök, hogy benneteket választottam a vásárlásnál! 😊 Kicsit aggódtam, hogy itt Budapesten hogy oldjuk meg a kis hibát amit tapasztaltam. De, teljesen szuper és gyors együttműködő segítséget kaptam!”

  author
  Emese Bényei
  Értékelése
  ( 7 Reviews )

  “Gyors és korrekt ügyintézés és hibakezelés volt amit tapasztaltam. Ezt így kell csinálni! :)”

  author
  Norbert Laczfi
  Értékelése
  ( 7 Reviews )
  Jótállás bővebben

  Ha jótállási időn belül javítani való adódna, csak jelezd és küldöm a futárt, majd megjavítás után vissza is szállíttatom hozzád. Ebben az esetben kizárólag a mi cégünk vállalja a jótállást és ráadásul teljesen INGYEN! Ez kényelmes és költségkímélő lesz számodra, hisz én intézek és fizetek mindent! Nincs rejtett költség! Ha NEM jótállásos javításról van szó, akkor SEM kell fizetned a szállítást!

  Varga Öcsi

  Aki segít a döntésben

  Varga József ÖCSI vagyok a KerékpárGuru (Örökös Kerékvár) alapítója és Cégvezetője. 26 éve a kerékpárral kelek és fekszem. Kitanultam a szervizelés mesterségét, így nagyobb rálátásom van, hogy melyik kerékpár miként fog ténylegesen jól működni és melyiknek lesz kevesebb a szervizigénye.

  Mivel kerékpárokat tesztelek és magam is kerékpározok, ezért pontosan tudom, melyik kerékpár lesz kényelmes, melyik lesz gyors, melyiken nem fog fájni a hátunk, és melyik lesz strapabíró attól függően, hogy milyen felhasználási területre szánják.


  Személyes küldetésem, hogy szakértelemmel és kedvességgel segítőkész törődést adjak. Ezért is hoztam létre a YouTube csatornámat, ahol már közel 20.000 feliratkozó van. Magyarország egyetlen olyan kerékpáros szaktekintélyének tartanak, aki önzetlenül segíti a kerékpárosokat és oszt meg olyan szervizelési tippeket, amelyek tényleges szervizköltségeket takaríthatnak meg.

  Tisztában vagyok vele, hogy a kerékpározás iránti szeretetet csak úgy nőhet meg egy kerékpárosban, ha olyan kerékpárral teker, ami rá van szabva, kényelmes és biztonságos. Ezért szívügyemnek tekintem, hogy a vásárló ezen a véleményen legyen: "Váó, ez egy szuper kerékpár, imádok tekerni vele!”

  Be kell valljam, korábban egyáltalán nem értettem a kerékpárhoz. Aztán jött egy Nagy Cél, egy igazi eltökéltség, ami után több mint 10 éven keresztül se szombat se vasárnap, csak a kerékpár:) "Te egy fanatikus vagy!" - mondták nekem. És mennyire igazuk volt:”


  service
  Termékeink:
  Felnőtt férfi és női kerékpár
  Gyermek lány és fiú kerékpár
  Gyermek Futóbicikli
  Elektromos kerékpár
  Rólunk mondták

  "Kedves Varga József Öcsi, és Kedves Ügyintézők! Igen! Igen! Igen! "Kerékpárguru, hogy élmény legyen a kerékpározás...!
  Nagyon igaz a szlogen! A Tőletek rendelt kerékpárral teljes mértékben elégedett vagyok. Gyönyörű szép a külleme, pontosan olyan, amilyenre vágytam. Sérülés sehol nincsen. Biztonságos volt a csomagolás. S nem csak a külleme csodás, ma egy hosszabb útra mentem vele, és valóban egy csodálatos élmény volt a bicajozás. Amiért Titeket választottalak: a készséges, barátságos, rugalmas ügyintézés, a kerékpár megérkezéséig a folyamatos tájékoztatás, kapcsolattartás. További előnyök az ingyenes házhoz szállítás, a kerékpár beüzemelése, a cserelehetőség, a szervizelési ajánlat,a szállítási költségek átvállalása, a szinte nem létező kockázat, s örültem a kedves ajándéknak, a csomagtartónak is. Csak ajánlani tudom ismerőseimnek és mindenkinek a cégeteket.

  Köszönöm a kerékpárt, mely nagy örömömre szolgál, s a vele kapcsolatban végzett precíz munkátokat!:) További sok sikert kívánok!” - Horváth Valéria

  “Kedves Varga József ÖCSI !
  Már az új kerékpárral járok és nagyon megfelel az igényeimnek. Rendelés előtt természetesen az árakat összehasonlítottam más ajánlatokkal, de abban nem volt különbség. Azért esett a választásom a Kerékpárgurura, mert ingyenes szállítást és 40 napos ingyenes cserét ígért. A kapcsolatfelvétel után sem bántam meg a választásomat, mert gyorsan ment az ügyintézés és maximálisan úgy éreztem, hogy igyekez(nek)tek figyelembe venni az igényeimet, kívánságaimat.”
  Kereszturi Márta

  “Szia! Köszönöm az érdeklődést.A kerékpárokat a fiaimnak vettem és ők már birtokba is vették és folyamatosan használják,és természetesen meg vagyunk elégedve velük. És,hogy miért titeket választottunk? Az én saját bringám hátsó váltójának beállítási problémái voltak. El kezdtem a neten keresgélni és rátaláltam a te videódra melyben a hátsó váltó beállítását mutatod be. Így a segítségeddel be tudtam állítani a váltómat. Így meggyöztél, hogy tőled rendeljem bringákat.”
  Hortolányi Ákos

  Mondj nemet a keresgélésre! Ha már te is alig várod, hogy legújabb bringáddal tekerj, jelentkezz még ma INGYENES tanácsadásunkra és találjuk meg közösen a tökéletes kerékpárt!